Företaget

Grundljus är ett företag baserat i Huddinge som arbetar med belysningslösningar för alla tänkbara miljöer. Med grunden i television har vi fått en bred erfarenhet inom området och fokuserar idag främst på lösningar inom arkitekturbelysning med egen försäljning. Vi arbetar endast med kvalitativa högpresterande produkter med attraktiv design.

 

Rätt använt så är belysning ett otroligt bra verktyg för att skapa stämningar och karaktärer i närmiljön, vare sig det handlar om ett separat rum eller en hel fasad. Grundljus kan leverera rätt produkter för ditt projekt i en värld där armaturerna varierar kraftigt i kvalité, utseende och inte minst pris. Vi arbetar långsiktigt och vårt fokus ligger i att hitta rätt armatur till just ditt projekt. Vi är inte rädda för att gå en omväg för att göra dig nöjd – om din lösning kräver en armatur som inte finns i vårt sortiment hjälper vi dig att hitta rätt lösning.

 

Grundljus arbetar med projekt samt är återförsäljare åt en rad välkända och kvalitativa varumärken. Vi har en ständig dialog med marknaden och arbetar alltid med den senaste tekniken och håller oss uppdaterade med nya produkter. Välkommen att höra av dig till oss!